News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Încă nu te-ai hotărât ce carieră îți dorești? Iată câteva opțiuni temporare care îți asigură un venit satisfăcător Încă nu te-ai hotărât ce carieră îți dorești? Iată câteva opțiuni temporare care îți asigură un venit satisfăcător
Please follow and like us:
Pin Share

Alegerea unei cariere poate fi plină de provocări, mai ales în contextul dinamic și instabil cu care se confruntă piața muncii în ziua de astăzi. Prin urmare, dacă ești student sau proaspăt absolvent, probabil că te întrebi care este cea mai bună opțiune pentru tine. Dacă încă nu ești hotărât care dintre variante ți se potrivește, este recomandat să găsești un job temporar care să-ți ofere un venit stabil și care să te obișnuiască cu responsabilitățile zilnice ale unei slujbe.

Descoperă ce locuri de muncă temporare poți avea până decizi ce carieră dorești să urmezi

Agent call-center

În România își au sediul mai multe companii multinaționale care oferă servicii de outsourcing. Multe dintre joburile disponibile presupun oferirea de suport tehnic clienților care sună sau scriu în legătură cu probleme pe care le-au întâlnit cu un produs sau un serviciu. De obicei, această activitate se desfășoară într-o limbă străină, așa că dacă cunoști engleza, franceza, italiana, spaniola ori alte opțiuni, acesta poate fi un loc de muncă potrivit pentru tine. Te vei bucura de avantajul de a avea un venit stabil, iar responsabilitățile nu sunt copleșitoare. Dacă îți dorești, poți avansa pe o poziție de management, care este mai interesantă și mai bine plătită.

Agent de vânzări

Persoanele persuasive pot profita de această calitate și pot activa în domeniul vânzărilor. Cel mai atrăgător aspect la un job de agent de vânzări este faptul că vei primi comision în funcție de performanțele tale. Prin urmare, poți ajunge la venituri lunare extrem de satisfăcătoare. Deși uneori este o ocupație stresantă, să fii agent de vânzări îți poate dezvolta aptitudini pe care nu le dobândi în urma altui job, cum ar fi răbdarea, perseverența,  persuasiunea, creativitatea și altele.

Freelancer

Persoanele care au anumite skilluri, precum crearea de conținut scris, fotografia,  gestionarea de pagini pe social media sau altele pot desfășura activități independente. Dat fiind că piața muncii va cunoaște mari provocări și în 2021, este recomandat să te gândești la alternative care să îți asigure un venit suplimentar. Poți practica aceste ocupații oricât timp dorești, până la găsirea unei slujbe stabile.

Videochat

Fetele care au nevoie de un venit constant pot face apel la o soluție sigură și comodă. Dacă ești tânără și dornică să scapi de timiditate, în timp ce câștigi un salariu de invidiat, vino în echipa Rich Girls Studio și descoperă avantajele incontestabile ale acestui job. Află mai multe detalii pe site și, în scurt timp, vei descoperi că un stil de viață lipsit de griji este potrivit pentru tine.

Moderator de conținut

O altă variantă de job potrivit pentru persoanele care nu s-au hotărât încă ce carieră vor să urmeze este aceea de moderator de conținut. Platformele cu mulți utilizatori și conținut scris sau video, ce necesită evaluare înainte de a fi publicat, sunt mereu în căutare de personal.

Așadar, nu trebuie să te îngrijorezi dacă încă nu ți-ai găsit jobul ideal. Până în momentul în care vei lua o decizie în acest sens, te poți bucura de beneficiile unor slujbe facile care îți oferă experiență de lucru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *