News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Incendiu la locomotiva unui tren de marfă, în apropierea localității Utviniș Incendiu la locomotiva unui tren de marfă, în apropierea localității Utviniș
Please follow and like us:
Pin Share

La sfârșitul săptămânii trecute (19.04 – 21.04.2024) la nivelul județului Arad, pompierii militari au gestionat 88 misiuni pentru stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor și protecția comunității și a bunurilor acestora. Majoritatea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 85 solicitări.

Totodată, salvatorii au intervenit și pentru stingerea unui incendiu, precum și în alte 2 situații în sprijinul comunităților, cum ar fi deblocarea persoanelor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
Incendiul produs în data de 21.04, în jurul orei 01:30, a fost înregistrat la locomotiva unui tren de marfă, din apropierea localității Utviniș. Incendiul, care se manifesta la nivelul compartimentului motor al locomotivei a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, în urma acestuia rezultând strict pagube materiale, locomotiva fiind afectată în proporție de 20%. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *