News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Incendiu la o benzinărie din Vinga Incendiu la o benzinărie din Vinga
Please follow and like us:
Pin Share

S-a dat alerta în această dimineață, pentru stingerea unui incendiu în Vinga.

Pompierii au intervenit de urgență pentru a lichida flăcările pornite la o benzinărie dezafectată din comuna arădeană Vinga, aflată în apropiere de localitatea Orțișoara, din Timiș.

Momentan nu se cunoaște cauza incendiului. Pompierii intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor din stația peco dezafectată.

La fața locului au fost trimise de la Detașamentul Arad trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială SMURD, două autospeciale de muncă operativă, respectiv 19 pompieri, sprijiniți de SVSU Vinga.

Un bărbat, angajat al firmei care funcționa în anexa stației dezafectate a suferit arsuri pe mâna dreaptă și parțial la nivelul feței. A fost preluat de către echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportat la UPU.

UPDATE: Cauza probabilă a incendiului: Din cauza întreruperii energiei electrice, cazanul sistemului de încălzirea a fost suprasolicitat producând incendiul care a fost favorizat de prezenta în același încăpere a materialelor combustibile, cauciuc, lemn, mase plastice.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *