News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Începând de luni, 17 iulie 2023, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule va funcționa în Atrium Mall, etajul 2 Începând de luni, 17 iulie 2023, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule va funcționa în Atrium Mall, etajul 2
Please follow and like us:
Pin Share

Începând de luni, 17 iulie 2023, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad va funcționa în Municipiul Arad, în incinta Atrium Mall, Calea Aurel Vlaicu, nr. 10-12, etajul 2.

Astfel, adresăm rugămintea tuturor persoanelor care au programare începând cu 17 iulie a.c. să se prezinte la noul sediu al Serviciului. Până vineri, 14 iulie 2023, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule va funcționa la sediul vechi din Galleria Mall. Precizăm că nu va exista nicio perioadă de întrerupere a activității serviciului din cauza operațiunilor de mutare a echipamentelor specifice.

Amintim că asemeni mutării Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, mutarea S.P.C.R.P.C.I.V. a fost hotărâtă în contextul degradării accentuate a condițiilor existente la vechiul sediu și ignorării, de către proprietarul clădirii, a tuturor solicitărilor de remediere a defecțiunilor și de creare a unor condiții propice desfășurării unei activități publice.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *