News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Începe deschiderea și Summer Fest la Ghioroc, mai puțin și e iarnă! Începe deschiderea și Summer Fest la Ghioroc, mai puțin și e iarnă!
Please follow and like us:
Pin Share

Pe 18 iunie 2023, s-a hotărât, primarul Corneliu Popi-Morodan a reușit să niveleze grămezile de nisip pe care le-a făcut rost și a urlat în gura mare, că nu putea în cea mică: ”A venit vara!”.

Deci, împreună cu președintele CJA, Iustin Cionca, va deschide ”Litoralul Vestului”, un adevărat potențial magnetic turistic, nu doar pentru arădeni, dar și pentru turiștii județeni învecinați. Cum dreaq?!

Deschiderea festivalului Ghioroc Summer Fest va avea loc în data de 18 iunie, începând cu ora 15:00. Este cea de-a 12-a ediție, iar organizatorii pregătesc multe surprize pentru această vară. Pentru deschidere vor fi prezenți DJ PAO și DJ MIKE KROSS, care vor mixa muzică acolo pe plajă.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, consideră că „stațiunea de interes local Ghioroc, Litoralul Vestului cum este denumită, are potențialul de a fi un magnet turistic nu doar pentru arădeni, ci pentru cei din județele învecinate, chiar și pentru turiști străini. Încercăm ca, de la an la an, să creștem gradul de atractivitate al stațiunii, atât prin promovarea mediatică, cât și prin evenimente precul Summer Fest”.

„Îmi doresc ca an de an să creștem valoarea și recunoașterea națională și internațională a plajei de la Ghioroc, care devine un reper turistic major al județului Arad. Parteneriatul cu studenții de la Universitatea «Aurel Vlaicu» este de lungă durată și contribuie din plin la acest proiect, Summer Fest”, a declarat Corneliu Popi-Morodan, primarul comunei Ghioroc.

Ca și evenimente notabile, în data de 15 iulie va avea loc NOAPTEA DJ-ILOR, prima petrecere mare care se va ține acolo pe plajă. Cea de-a doua mare petrecere se va ține în 19 august, fiind vorba de VIBES BY THE LAKE.

Atenție. foto cu impact emoțional, deschiderea cu baloane a fost prin 27 mai, mulțumesc aradreporter.ro

foto: aradreporter.ro

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *