News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Incepe dezmembrarea CET Arad pe bucati, astazi se pun masinile la licitatie! Incepe dezmembrarea CET Arad pe bucati, astazi se pun masinile la licitatie!
Please follow and like us:
Pin Share

Sărbătorile nu le tihnesc celor de la CET lignit Arad, când toată lumea este ocupată de împodobirea bradului, în birourile directorilor a avut loc o licitație pentru toate mașinile mici aparținătoare societății. Reprezentanți ai SNLO Târgu Jiu au descins azi dimineață, împreună cu executorul judecătoresc, pentru o licitația a autovehiculelor mici, sechestrate, în contul datoriei pe care CET lignit o are către societatea olteană.

Pentru suma de 3,784,067 de lei, SNLO a decis licitarea a unui număr de 8 mașini mici, aparținând directorilor și serviciilor auxiliare ale CET Arad, toate împreună însumând o valoare de maxim 60.000 de lei. Săptămâna trecută celor de la SNLO li s-a oferit locomotivele centralei, în valoare de 460.ooo de lei, dar creditorii nu au fost de acord cu însușirea lor. Cum procesul de lichidare a datoriilor către creditori se desfășoară într-un ritm continuu, ne așteptăm ca să nu mai vedem, în următoarea perioadă, coșurile și turnul de apă al centralei termice, eventual, ultimii creditori, de la masa credală, vor semăna niște porumb pe terenul viran pentru a-și scoate o parte din datoriile către societatea administrată cu profesionalism de către edilul orașului Arad, Gheorghe Falcă.

P.S. Vestea tristă este că această societate nu va mai putea contribui la alcătuirea unui grup artistico-umoristic și cultural, atât de necesar aspirațiilor culte ale edilului, de transformare a cetății într-o capitală europeană a anului 2126, la o sută de ani după ce toate orașele lumii ar fi obținut această distincție.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *