News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Începe modernizarea a patru străzi din orașul Pecica Începe modernizarea a patru străzi din orașul Pecica
Please follow and like us:
Pin Share

În câteva săptămâni începem lucrările pe tronsoanele cuprinse în proiectul intitulat „Îmbunătățirea calității vieții prin îmbunătățirea infrastructurii educaționale, oferirea unor posibilități de petrecere a unui timp liber de calitate și modernizarea infrastructurii publice urbane în orașul Pecica” finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, din fonduri de la Uniunea Europeană.

Este vorba despre străzile: 236 (care duce la cimitirul romano-catolic), 324 şi 327 (vechiul dig) şi 401, motiv pentru care autoritățile locale roagă cetățenii din zona respectivă să se branșeze cât mai repede la utilitățile existente.
”Pe strada 401 modernizarea va începe dinspre strada 1 (DN 7) şi va include, pe lângă refacerea stratului carosabil, construirea de piste pentru bicicliști pe ambele sensuri, amenajarea trotuarelor, a podețelor, a rigolele de scurgere a apei pluviale și a spațiilor verzi.
Strada 236 va fi asfaltată și se vor crea trotuare, iar pe fostul dig de protecție (străzile 324 şi 327) vom realiza o faleză asfaltată. Lucrările vor dura aproximativ un an de zile” a declarat primarul orașului Pecica, Petru Antal.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *