News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Infracţiuni cu violenţă

Local 12 februarie 2012 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Vineri, 10 februarie a .c., în jurul orei 13.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, a fost făcut un apel din partea unei persoane, din municipiul Arad, care a reclamat faptul că a fost victima unei agresiuni.

Un echipaj s-a deplasat de urgenţă la adresa menţionată, unde a identificat persoana care a făcut apelul. Aceasta, o femeie în vârstă de 23 ani, a reclamat faptul că numitul Andrei M., în vârstă de 23 ani, din municipiul Arad, a pătruns în imobilul în care ea locuieşte şi, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, a agresat-o fizic, aplicându-i mai multe lovituri cu palmele în zona capului. De asemenea, bărbatul a ameninţat-o cu acte de violenţă iar la plecare i-a luat de pe o masă şi un telefon mobil.

Femeia a depus plângere jandarmilor. Bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi furt calificat. Pentru faptul că a pătruns în imobil fără consimţământul proprietarului, el este susceptibil şi de săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu.

Documentele urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *