News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

INFRACTIUNI IN TRAFIC INFRACTIUNI IN TRAFIC
Please follow and like us:
Pin Share

În cursul zilei de ieri, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au depistat în trafic mai multe persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, pe DN 7, pe raza localităţii Vladimirescu, a fost depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,43 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe DJ 792/A, pe raza localităţii Craiva, a fost depistat în trafic un alt bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism, având o alcoolemie de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în ambele cauze s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma acţiunilor au fost depistaţi în trafic: un bărbat, de 41 de ani, care a condus, pe DN 7, pe raza localităţii Vladimirescu, un autoturism neînmatriculat, radiat din circulaţie din data de 03 iulie a.c., un bărbat, de 35 de ani, care a condus, pe raza localităţii Ineu, un autoturism, având numărul de înmatriculare provizoriu cu valabilitatea expirată din data de 18 august a.c. şi bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe Bulevardul Revoluţiei, din municipiu.

  Totodată, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 709, pe raza localităţii Seleuş, având permisul de conducere reţinut şi un bărbat, de 24 de ani, care a condus un moped, pe DN 7, pe raza localităţii Vladimirescu, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *