News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Înscrierile în clasa I au început la data de 3 martie 2011 şi se vor finaliza în data de 5 mai 2011. În judeţul Arad avem în propunerea de plan de şcolarizare pentru anul şcolar 2011-2012 un număr de 215 clase, dintre acestea  64 fiind în municipiul Arad.

ISJ Arad a anunţat din timp unităţile şcolare despre  obligaţia de a anunţa părinţii cu privire la perioada înscrierii în clasa I şi referitor la necesitatea  afişării tuturor informaţiilor necesare părinţilor în vederea înscrierii.

Totodată, unităţilor şcolare li s-a comunicat despre respectarea prevederilor Regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar în privinţa înscrierii cu prioritate a copiilor care locuiesc în aria de cuprindere a unităţii şi, în limita locurilor rămase libere, a celorlalţi solicitanţi.

De asemenea, pentru asigurarea transparenţei, fiecare unitate şcolară trebuie să afişeze numărul de clase disponibil, în conformitate cu planul de şcolarizare şi  situaţia înscrierilor.

ISJ Arad monitorizează desfăşurarea înscrierilor în clasa I iar dacă se constată anumite disfuncţionalităţi părinţii sunt rugaţi, şi pe această cale, să le semnaleze la ISJ Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *