News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Astăzi, 30.08.2011, la Centrul judeţean A.P.I.A. Arad a avut loc o instruire privind acţiunea de control follow-up ce se va desfăşura în perioada următoare, instruire organizată la nivelul Euroregiunii V Vest, la care au participat Centrul judeţean Caraş Severin, Timiş, Hunedoara, Bihor şi Arad.

Precizăm că începând cu data de 5.09.2011 vom demara acţiunea de control follow-up pe raza localităţilor care sunt cuprinse în eşantionul de control prin teledetecţie. Precizăm că aceste localităţi sunt: Apateu, Cermei, Craiva, Beliu, Hăşmaş, Archiş, Cărand, Bocsig, Ineu, Şicula, Ususău, Conop, Bata, Birchiş, Bărzava, Vărădia de Mureş şi Săvârşin.

Acţiunea de control follow-up presupune o întâlnire cu fermierii în vederea clarificării rezultatelor din rapoartele de control prin teledetecţie.

Această acţiune reprezintă o importanţă majoră pentru instituţia noastră care îşi propune efectuarea plăţilor în avans aferente Campanei 2011 începând cu data de 16.10.2011 precum şi demararea plăţilor finale începând cu data de 1.12.2011.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *