News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

INTALNIRE ARAD-BEKES PE PROBLEME DE SANATATE INTALNIRE ARAD-BEKES PE PROBLEME DE SANATATE
Please follow and like us:

Adrian Ţolea, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Arad, a avut astăzi o întâlnire cu o delegaţie maghiară, în frunte cu Gheorghe Şimonca, deputat în Parlamentul maghiar, şi cu Tolnai Peter, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bekes, pentru a dezbate posibilele proiecte comune ale celor două judeţe vecine, în cadrul Programului Transfrontalier România – Ungaria 2014-2020. Preşedintele interimar al CJA a fost însoţit la discuţii de Gabriela Chiricheu, director  Direcţia Programe de Dezvoltare. Discuţiile au fost foarte constructive şi s-au axat exact pe stabilirea proiectelor strategice, dar şi pentru proiectele care vor fi depuse în sesiunea de Lansări de Apeluri.

„Am căzut de comun acord cu partenerii maghiari din judeţul Bekes ca în ceea ce priveşte  proiectele strategice transfrontaliere, acestea să se axeze pe domneniul Sănătate. În principiu, domeniile de interes pentru judeţul Arad rămân infrastructura rutieră şi sănătatea în timp ce judeţul Bekes şi-a ales ca «ţinte» proiectele privind dezvoltarea economică şi turismul”, a afirmat Adrian Ţolea.

În perioada imediat următoare, Consiliul Judeţean Arad va stabili exact proiectele ce urmează să fie depuse pentru finanţare la Capitolul Sănătate. Suma estimată este de 12 milioane de euro, destinată atât investiţiilor în infrastructură, cât şi în dotarea cu aparatură de specialitate.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.