News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Întâlnire de lucru pe tema strategiei de gestionare a drumurilor județene Întâlnire de lucru pe tema strategiei de gestionare a drumurilor județene
Please follow and like us:
Pin Share

Agenții economici al căror obiect de activitate vizează transporturile rutiere de mare tonaj și activități conexe acestora, precum și agenții economici care activează în domeniul construcțiilor sunt invitați să participe joi, 19 octombrie 2023, ora 11.00, la Consiliul Județean Arad, sala „Vasile Goldiș”, la o ședință de lucru având ca temă „Strategia Consiliului Județean Arad privind modernizarea, întreținerea și protejarea drumurilor județene”.

Discuțiile vor fi deschise, invitația este publică și se adresează tuturor celor interesați.

„Consiliul Județean Arad face eforturi susținute pentru dezvoltarea rețelei de drumuri pe care o are în administrare, întreținerea acesteia și protejarea investițiilor de până acum: drumurile modernizate și reabilitate. Peste 1100 de km de drumuri necesită lucrări permanente. Pe unele dintre acestea am intervenit de la zero, pe altele am făcut reparații majore, iar unele sunt în întreținere. Partenerii noștri, în calitate de agenți economici, fac parte din categoria beneficiarilor, a celor care circulă zilnic, prin natura activității desfășurate, pe aceste drumuri. De dumnealor, de corectitudinea și înțelegerea de care dau dovadă în respectarea condițiilor de circulație, depinde păstrarea unei rețele de drumuri cât mai bună, depinde menținerea calității drumurilor în care Consiliul Județean Arad a investit sume importante, majoritatea din fonduri nerambursabile, dar și din bugetul instituției, adică din banii arădenilor.  Despre toate aceste aspecte dorim să discutăm joi, la o întâlnire necesară în actualul context”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *