News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Afirmaţia lui Traian Băsescu potrivit căreia, după alegeri, PDL poate forma un guvern doar cu PNL, a fost taxată prompt de preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, Ioan Cristina, co-preşedinte al USL Arad, care a caracterizat-o drept o diversiune a şefului statului. Preşedintele Traian Băsescu recurge la eterna sa diversiune privind o posibilă apropiere între PNL şi PDL, după scrutinul din acest an. În disperarea evidentă că PDL abia atinge în cele mai optimiste sondaje 20% din preferinţele electoratului, şeful statului vrea să impună din nou o falsă dezbatere pe agenda publică, privind o eventuală guvernare PNL-PDL”, a declarat Ioan Cristina.

Acesta a subliniat că Partidul Naţional Liberal a făcut o opţiune clară în 5 februarie 2011, atunci când, împreună cu partenerii săi PSD şi PC, a constituit Uniunea Social Liberală, o construcţie politică menită să salveze România de sub guvernarea dezastruoasă a PDL.

„Îi reamintim preşedintelui faptul că în Angajamentul pentru România, asumat public la data de 30 noiembrie 2011, candidaţii USL la alegerile electorale se angajează să nu colaboreze cu Traian Băsescu şi PDL. USL este proiectul politic al unui nou început. Angajamentul nostru este să dăm acestei ţări un nou model de guvernare competentă şi eficientă, dar şi să creăm un nou model de societate, aşezată pe repere morale, construită pe solidaritate, respect şi toleranţă”, a mai precizat Ioan Cristina.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *