News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, Ioan Cristina, se raliază poziţiei Suporter Club UTA şi face la rândul său un apel, în calitate de consilier judeţean, la toţi cei implicaţi în destinele clubului fanion al Aradului să facă tot ce le stă în putinţă pentru a ajuta „Bătrâna Doamnă” în aceste momente dificile. „Ca arădean, sigur că nu-mi este indiferentă soarta clubului UTA, un simbol al Aradului, şi consider că în situaţia de acum este nevoie ca toţi cei implicaţi, de la suporteri, patroni şi până la autorităţi, ar trebui să strângă rândurile în jurul «Bătrânei Doamne». Oamenii cu greutate ai Aradului ar trebui să-i ceară explicaţii lui Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, for care s-a spălat pe mâni în cazul UTA-ei şi a abandonat-o la mâna FIFA”, a declarat Ioan Cristina.

De remarcat, că echipa fanion a Aradului este ameninţată cu retrogradarea de către FIFA, care a decis că UTA va trebui să plătescă 230.000 de euro, la care se adaugă 20.000 de franci elveţieni cu titlu de penalizare, către două cluburi din Serbia la care a jucat ca şi amator fostul utist Nikola Vasiljevic.
Ioan Cristina a taxat şi interesul scăzut al autorităţilor locale faţă de „Bătrâna Doamnă”. „Până la urmă, având în vedere ce reprezintă UTA pentru Arad, cele care ar trebui să se zbată cel mai mult pentru club ar trebui să fie autorităţile locale. Ele dispun de toate pârghiile prin care ar putea ajuta echipa şi ar putea atrage investitori la UTA. De aceea, cred că o dovadă minimă de interes faţă de UTA ar fi participarea reprezentanţilor autorităţilor locale la întâlnirea de marţi, 12 aprilie, ora 14, de la Old Lady’s Pub”, a mai spus Ioan Cristina. (comunicat PNL)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *