News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Co-preşedintele USL Arad, Ioan Cristina, afirmă că Traian Băsescu este disperat şi inventează în fiecare zi câte o diversiune mediatică, ultima fiind cea cu trădarea naţională. „Eforturile lui Băsescu sunt inutile, nu-l mai ascultă şi nu-l mai crede nimeni”, a spus Ioan Cristina, amintind că sub regimul Băsescu România a avut cea mai mică rată de absorbţie a fondurilor europene şi cea mai mare rată de corupţie.

„Ministerul Dezvoltării a reprezentat o puşculiţă de partid pentru PD-L şi o sursă majoră de fonduri pentru clientela politică. Principalele modalităţi de creditare a clientelei politice au fost plăţile în avans de zeci de milioane către firme de casă, pentru lucrări care nu au început nici până azi şi preluarea de către minister a unor finanţări de milioane de euro pentru proiecte ale unor primării şi consilii judeţene ale PD-L. Să nu uităm că ministerul Elenei Udrea s-a specializat în construcţia de bazine olimpice şi săli de sport în comune fără canalizare sau apă potabilă, prin contracte la care au devenit «abonate» firmele de partid. Sunt firme care au primit şi câte 10-20 de contracte, pe sume uriaşe”, a declarat Ioan Cristina.

„De aceea, am ferma convingere că românii se vor prezenta în număr mare la vot, pentru că este vorba de viitorul lor. Românii au posibilitatea să pună, astfel, capăt războiului pe care Traian Băsescu îl duce împotriva lor”, a mai spus co-preşedintele USL Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *