News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ioan Cristina: Fonduri guvernamentale pentru susţinerea proiectelor de infrastructură ale autorităţilor locale Ioan Cristina: Fonduri guvernamentale pentru susţinerea proiectelor de infrastructură ale autorităţilor locale
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorul liberal Ioan Cristina a anunţat că Guvernul va aloca 100 de milioane de euro autorităților locale pentru pregătirea proiectelor de infrastructură ce urmează a fi finanțate de Comisia Europeană în exercițiul financiar 2021 – 2027.

Potrivit senatorului arădean, banii europeni vor putea fi folosiți pentru refacerea spațiilor publice de locuit dintre blocuri, pentru renovarea centrelor istorice, pentru înființarea sau modernizarea de parcuri urbane, pentru infrastructură rutieră precum și pentru regenerarea urbană.

„Este pentru prima dată când un guvern al României pregătește un astfel de fond cu opt luni înainte de începerea exercițiului financiar, fond destinat autorităților locale pentru proiecte majore de infrastructură. Aceste proiecte sunt fundamentale pentru dezvoltarea României pe termen lung, pentru ridicarea nivelului de trai și al calității vieții în orașele din România”, a spus senatorul Ioan Cristina.

Parlamentarul arădean spune că primarii Partidului Național Liberal s-au dovedit în ultimii ani cei mai performanți edili din România.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *