News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Copreşedintele USL Arad, Ioan Cristina, consideră că congresul PDL de la sfârşitul săptămânii trecute a fost un simulacru de democraţie. „N-am văzut nici un fel de asumare a responsabilităţii pentru dezastrul produs la guvernare, nici un element de bilanţ şi nicio schimbare de conduită. Preluarea preşdinţei PDL de Vasile Blaga n-a fost însoţtă de o analiză a manierei în care PDL a guvernat timp de 3 ani şi nici a rezultatelor”, a spus Ioan Cristina.
Liderul USL este de părere că PDL are de decontat perioada guvernării şi ce a lăsat în urmă, dar evită cu disperare această temă, încercând să mute dezbaterea spre teme false.

„N-am auzit nimic despre tăierile brutale şi nediferenţiate de salarii, despre politicile care au distrus educaţia şi sănătatea, despre legile trecute prin asumarea răspunderii, care au afectat milioane de români, despre nedreptăţile făcute pensionarilor – acestea sunt marile teme şi probleme la care PDL refuză să răspundă şi pentru care electoratul a sancţionat sever partidul la alegerile locale şi îl va sancţiona şi la cele parlamentare”, a declarat Ioan Cristina, concluzionând: „PDL este un partid incapabil de schimbare. Noua conducere este de fapt vechea conducere. O bună parte dintre numele cele mai controversate ale PDL, cunoscute prin aroganţ şi cheltuirea abuzivă a banilor publici, se regăsesc în noua structura de conducere”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *