News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ioan Nuțu Herbei : Sprijin ZERO pe toate planurile, pentru Moneasa, din partea Consiliului Județean Ioan Nuțu Herbei : Sprijin ZERO pe toate planurile, pentru Moneasa, din partea Consiliului Județean
Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Județean Arad nu are căderea morală să vorbească, sub nicio formă, despre Moneasa, în condițiile în care administrația Cionca nu a alocat niciun leu, în patru ani, pentru dezvoltarea stațiunii, spune primarul comunei Moneasa, Ioan Nuțu Herbei.

„Nu numai că nu am primit niciun sprijin din partea conducerii CJA, dar am simțit mereu indiferența și opacitatea acesteia la toate proiectele și apelurile noastre publice. Cionca se face că uită că Moneasa este o stațiune de interes național, iubită de arădeni și de turiștii din toată țara, pentru frumusețea peisajului și oportunitățile de tratatament balnear.

Nu am cuvinte să îmi exprim regretul pentru starea de degradare avansată în care se găsește Teatrul de Vară, obiectiv care se află în administrarea Consiliului Județean și nicidecum în cel al primăriei Moneasa. Am făcut demersuri pentru preluarea Teatrului de Vară însă am fost refuzați, sub pretextul derulării de către CJA a unei așa zise agende culturale. Vorbe, doar vorbe, pentru că liberalii au decis ,fără nicio explicație plauzibilă, să mute la Sebiș Festivalul Cântecului Popular din Țara Zărandului, un eveniment care se desfășoară de zeci de ani în stațiunea Moneasa.

Nu în ultimul rând, am fost vitregiți de orice sprijin din partea Consiliului Județean, pe cele două mari proiecte care ar putea repune Moneasa în circuitul internaţional. Mă refer la proiectul construcției unui Aqua Park și la amenajarea unui Aventura Parc, ambele componente ale Masterplanului de investiții în turism.

Niciun semn de cofinanțare sau interes din direcția CJA. La drept vorbind astfel stau lucrurile iar arădenii și turiștii din toată țara suferă, doar pentru că Iustin Cionca a ales să trateze subiectul doar ca unul politic” afirmă primarul comunei, Ioan Nuțu Herbei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *