News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ion Malița: ”S-a încheiat depunerea ofertelor la căminul din Felnac Ion Malița: ”S-a încheiat depunerea ofertelor la căminul din Felnac
Please follow and like us:
Pin Share

În ultima lună, s-au făcut noi pași pentru realizarea a două investiții finanțate de Compania Națională de Investiții, noua sală de sport și reabilitarea căminului cultural din Felnac.

„Am discutat chiar zilele trecute la CNI, despre proiectele finanțate de această instituție și ni s-a comunicat că în ceea ce privește căminul cultural, s-a încheiat depunerea ofertelor, iar acum sunt în evaluare tehnică ofertele, urmând să se stabilească un câștigător. Eu sper ca lucrurile să meargă repede, să le finalizăm luna viitoare, iar la anul când ne permite vremea să dăm drumul la lucrări. Același lucru sperăm și în cazul sălii de sport, unde ne doream să demarăm lucrările în această perioadă, fiind finalizat proiectul tehnic, am obținut toate avizele, dar așteptăm ordinul de începere a lucrărilor de la CNI. Constructorul ne-a anunțat că dorește să înceapă din această lună, dar nu putem face nimic până nu avem ordinul de la Compania Națională de Investiții“, declară Malița.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *