News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Partidul Democrat Liberal este în plin proces de reorganizare. Până la mijlocul lunii septembrie fiecare organizaţie locală a PDL îşi va alege conducerea. La sfârşitul acestei săptămâni au avut loc alegerile pentru conducerea organizaţiei locale a PDL Bata.

“A fost ales preşedinte cu unanimitate de voturi domnul Ion Micurescu, care este şi primar din partea PDL.  Oamenii îl respectă şi şi-au pus din nou bazele în dânsul, aşa cum şi eu am încredere totală în colegul meu de partid căruia îi port un respect deosebit şi cu care am colaborat foarte bine pe parcursul anilor”, a declarat senatorul PDL de Valea Mureşului Constantin Traian Igaş.

Partea a doua a întâlnirii s-a continuat cu o şedinţă de colegiu cu participarea majorităţii primarilor din zonă, a co-preşedintelui de colegiu, fostul deputat Marius Göndör, a preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, a preşedintelui interimar al PDL, Iustin Cionca, a preşedintelui Organizaţiei de Femei a PDL, Dorina Chambre.

“Ne-am reunit la Bata în echipă aproape completă pentru a discuta despre reorganizarea partidului, începând cu primirea de noi membri, reorganizarea structurilor locale, până la desemnarea unui candidat din Arad pentru alegerile europarlamentare. Discuţiile au trecut şi la exprimarea unor nemulţumiri legate de actuala guvernare, şi în special legate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice care pe lângă că nu îi ajută, centralizând totul în pixul miniştrilor, îi şi încurcă, dându-le sarcini suplimentare, cum este încasarea impozitului agricol, din care primariile rămân cu zero lei. Ba mai mult, primarii şi-au exprimat dorinţa de a participa alături de delegaţia Asociaţiei Comunelor din România la întâlnirea cu Liviu Dragnea de săptămâna viitoare pentru a-i transmite toate nemulţumirile”, a spus senatorul de Arad Traian Igaş.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *