News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ionel Bulbuc : „PSD lasă arădenii vulnerabili în fața unui nou val de pandemie” Ionel Bulbuc : „PSD lasă arădenii vulnerabili în fața unui nou val de pandemie”
Please follow and like us:
Pin Share

Viceprimarul Aradului, Ionel Bulbuc se declară dezamăgit de atitudinea consilierilor PSD în urma votului din ședința CLM de astăzi:

Este inadmisibil ca pesediștii să continue să se opună proiectelor benefice arădenilor. Primăria Arad intenționează să depună o cerere de finanțare, în cadrul apelului de proiecte pentru Consolidarea capacităţii sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19, lansat de către Ministerul Fondurilor Europene.

Consilierii PSD au fost împotriva acestui demers. Asta ne arată că după ce au stat ascunși pe durata pandemiei și nu au mișcat un deget să ajute arădenii în această perioadă dificilă, acum, prin puterea politică dictată de Fifor, se opun atât proiectelor de sprijinire a sistemului medical, cât și accesării de fonduri europene.

PSD își dorește să lase arădenii vulnerabili în fața unui posibil val doi de pandemie și preferă să elimine orice șansă de ajutor venită din partea Uniunii Europene dacă nu există un beneficiu direct pentru ei.

Să vă fie rușine, stimați consilieri PSD! Nu meritați să faceți parte din Consiliul Local Municipal, dar sunt convins că arădenii vă vor elimina din aceste funcții în curând!” a încheiat viceprimarul Aradului, Ionel Bulbuc.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *