News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Am observat că pentru a acoperi unele abuzuri, mai mărunte sau mai mari, angajaţii Consiliului Judeţean Arad sunt puşi de către şefii lor să sfideze orice logică. De exemplu, am văzut că domnul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, domnul Adrian Ţolea, a primit în dar o cotă de carburant de 150 de litri lunar pentru autoturismul de serviciu pe care îl conduce, un Ford Mondeo cu numărul de înmatriculare AR 11 CJA. La un preţ uşor sub cel de astăzi al benzinei, să spunem 5,4 lei litrul, înseamnă că benzina domnului Ţolea costă Consiliul Judeţean Arad 810 lei. Oare câţi dintre angajaţii Consiliului Judeţean mai primesc aceşti bani în mână? Destul de puţini!

Dar pentru că spuneam că angajaţii CJA sunt puşi să “ne omoare” cu logica, iată cum au motivat alocarea aceasta de combustibil. “Având în vedere transferul autoturismului Audi A6, având numărul de înmatriculare AR 10 CJA, din parcul auto propriu al Consiliului Judeţean Arad în gestiunea şi dotarea parcului auto al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Arad, se impune alocarea unei cote de carburant pentru autoturismul Ford Mondeo, cu numărul de înmatriculare AR 11 CJA.” Totuşi, ce are un autoturism cu celălalt? În ce lege scria că trebuie neapărat să fie distribuită cota de carburant? Este clar un abuz al domnului Ţolea, care a cerut cu tupeu să i se aloce aceşti litri de carburant.

Dar cât se poate deplasa domnul Ţolea cu cei 150 de litri? Ar însemna cam 3 plinuri de benzină, să zicem vreo 6-7 drumuri pe lună între Arad şi Hălmagiu. Să se deplaseze oare chiar atât de des şefii CJA cu maşina lor de serviciu în judeţ, în interesul instituţiei pe care o reprezintă şi care îi plăteşte? Nu, maşinile şefilor CJA se află la discreţia lor, iar de obicei primarii sunt cei care vin la Arad dacă e de rezolvat o problemă în teritoriu. Ioţcu, Ţolea sau Drăgan folosesc maşinile de serviciu în interesul PDL, când se deplasează pe la toate acţiunile lor electorale şi le mai folosesc şi în scopuri strict personale! Fac un apel, atât conducătorilor Consiliului Judeţean cât şi celorlalţi şefi de instituţii arădene să folosească în mod chibzuit resursele instituţiilor, având în vedere că încă nu am depăşit nici o criză. Maşinile de servici ale Consiliului Judeţean trebuie folosite strict în interesul instituţiei, nu în interesul PDL sau al politicienilor ce conduc vremelnic această instituţie! (comunicat PNL)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *