News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

IPJ ARAD SI-A MARIT PARCUL AUTO CU SAPTE AUTOSPECIALE NOI IPJ ARAD SI-A MARIT PARCUL AUTO CU SAPTE AUTOSPECIALE NOI
Please follow and like us:
Pin Share

7 autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor arădeni,  pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

 

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, şapte autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

 

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J Arad sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

 

De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J Arad în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică.

 

Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *