News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iustin Cionca: Am început asfaltarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag! Iustin Cionca: Am început asfaltarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag!
Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Județean a început asfaltarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag! Se lucrează intens, cu mai multe utilaje, atât la asfaltarea drumului, cât și la montarea de podețe și amenajarea accesului la proprietăți. Drumul are lungimea de 11,6 km. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 36 de milioane de lei, iar termenul de execuție este de 22 de luni. Lucrarea este în termen, urmând să fie finalizată cel târziu până în toamnă. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„A existat o mare nerăbdare a localnicilor din zonă față de această asfaltare și mă bucur că, dincolo de postările de pe rețelele sociale sau de orice discuții, le putem demonstra oamenilor că muncim și în această zonă a județului. Știu că toți își doresc ca strada lor, drumul lor să fie asfaltat cu prioritate, dar le cer răbdare, fiindcă vom ajunge peste tot! Atingem în curând 900 km de drumuri județene modernizate, cu proiecte de la zero sau cu covoare asfaltice, ceea ce este o performanță și la nivel național. Eu înțeleg însă că oricât de mult am asfalta în alte zone din județ, fiecare își dorește ca și la el să existe un drum bun, iar noi asta facem acum și între Mâsca și Arăneag”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Proiectul prevede așternerea a două straturi de asfalt, executare acostamentelor laterale, consolidarea celor două poduri de pe traseu, realizarea de marcaje și elemente de siguranță rutieră, precum și amplasarea de indicatoare.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *