News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iustin Cionca: „Astăzi a fost asfaltată și intersecția cu Vladimirescu, pe drumul Arad-Șiria!” Iustin Cionca: „Astăzi a fost asfaltată și intersecția cu Vladimirescu, pe drumul Arad-Șiria!”
Please follow and like us:
Pin Share

Lucrările la drumul județean Arad-Pâncota avansează cu repeziciune, pe tronsonul Arad-Șiria. Potrivit informațiilor puse la dispoziție de firma constructoare, la această oră este frezată îmbrăcămintea bituminoasă pe 19 km, de la ieșirea din Arad spre Șiria.

„Astăzi a fost turnat primul strat de asfalt și în intersecția cu drumul spre Vladimirescu, ceea ce înseamnă că și acolo se va putea circula, în condiții de șantier. Practic, este realizat sistemul rutier până la primul strat de asfalt, de la ieșirea din Arad și până după intersecția cu drumul spre Vladimirescu” – a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Totodată, cu stratul de balast și piatră spartă s-a ajuns până la jumătatea distanței dintre Horia și Șiria. Se lucrează la podețele transversale de pe drum până la km 20+000. Stratul de binder mai este așternut pe 2 km, de la ieșirea din Horia spre Șiria. Continuă lucrările de săpătură către Șiria dar și în localitatea Horia, pe sectoare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *