News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iustin Cionca: „Cel mai mare proiect de infrastructură realizat vreodată în nordul județului Arad a fost acceptat!” Iustin Cionca: „Cel mai mare proiect de infrastructură realizat vreodată în nordul județului Arad a fost acceptat!”
Please follow and like us:
Pin Share

Proiectul de reconstruire a drumurilor în nordul județului Arad, depus de Consiliul Județean Arad, pentru modernizarea a 70 km de drumuri județene, a fost declarat acceptat de Agenția de Dezvoltare Regională, ca urmare a parcurgerii etapei de evaluare tehnică și financiară. Urmează etapa de contractare în cadrul căreia se vor transmite documentele tehnice. Etapa finală este semnarea contractului de finanțare.

Valoarea proiectului depășește 50 de milioane de euro și este cel mai mare proiect de infrastructură realizat vreodată în nordul județului Arad!

„Am îndrăznit să proiectăm modernizarea a 70 km de drumuri județene în nordul județului Arad și iată că proiectul nostru a fost declarat bun și viabil și intră la finanțare de către Agenția de Dezvoltare Regională! Este un proiect care va schimba viața câtorva zeci de mii de arădeni din nordul județului, pentru că vom crea și acolo o rețea de șosele foarte bune, pe care pot accesa mai repede și mai bine zonele industriale din jur, își pot reduce timpul de navetă și pot circula mai sigur”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

„În proiectul <Reconstruim în Nordul Aradului>, Consiliul Județean Arad modernizează drumurile Mișca-Apateu-Berechiu, Seleuș-Șicula-Cermei-Berechiu-limită județ Bihor, Șepreuș-Cermei-Vasile Goldiș.

Primul tronson al lucrării, între Seleuș și Șicula (până la pod), se realizează din fondurile Consiliului Județean Arad. Celelalte tronsoane se construiesc din fonduri europene și reprezintă proiectul strategic al Consiliului Județean Arad pe actualul ciclu de finanțare, prin Programul Operațional Regional.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *