News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iustin Cionca este nervos că instituțiile controlează ”Produs în Arad” Iustin Cionca este nervos că instituțiile controlează ”Produs în Arad”
Please follow and like us:
Pin Share

Demult Zilele Aradului nu mai sunt simple zile, au ajuns de vro patru ani încoace săptămâni și probabil, în preajma alegerilor, vor fi un trimestru.

Precum știam, ideea idioată cu produs în Arad este un fiasco total. Ca să ascundă acest mic amănunt, strategul Falcă și-a activat planul de rezervă, de vină sunt guvernanții și în special PSD Arad. Primul președinte feisbucist din istoria Aradului, Iustin Cionca, a preluat ideea și a început să smiorchăie, monosilabic, ideile șefului său, cele cu controalele care împiedică evenimentele valoroase de atragere a turiștilor în mirificul oraș.

Pentru cei care nu cunosc sau se fac că nu cunosc, toată conducerea instituțiilor de care Falcă și Cionca se plâng, sunt puse de pe vremea PDL-ului, ca să vedeți puterea social-democrată din sătucul ăsta. Și ca niște oameni civilizați ce suntem, mă gândesc că este un lucru normal, dacă târgul ăsta e cu vânzare, să apară și ceva case de marcat plus frigidere, mai ales pe canicula asta, că doar nu putem îmbolnăvi lumea.

Ca un exemplu de servilism și slugărnicie, vă prezint postarea feisbucistă a președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, vro trei batiste am umplut de lacrimi.

”Deci informația noastră s-a confirmat: ANAF și-a trimis inspectorii să intimideze comercianții de la târgul „Produs în Arad”, răspunzând comenzii politice a PSD Arad! Vă reamintesc că avertizam asupra acestui control încă în urmă cu trei zile, când am aflat despre presiunile pe care PSD Arad le face asupra instituțiilor pe care le controlează. ANAF nu este însă singura instituție asmuțită asupra producătorilor arădeni! Direcția Sanitar-Veterinară a fost trimisă două zile la rândul, întâi cu 4 (patru!) inspectori. PNL Arad va formula în aceste zile o poziție oficială la adresa instituțiilor slugarnice controlate politic de PSD. Până atunci, însă, o constatare: dincolo de falsitatea penibilă din comunicatele lor de presă, pesediștii arădeni nu sprijină, ci caută să facă rău cu orice preț micilor producători și comercianților din județul Arad. Ce rușine pentru niște pesediști care ar putea ajuta arădenii, pentru că sunt la putere, dar le trimit controale și își bat joc de ei!”

După aceea, frustrat și entuziasmat, Iustin Cionca ne anunță că președintele Ludovic Orban și-a găsit timp să viziteze ”produsele din Arad” și, galant fiind, a plătit produsele dorite.

”Un „amănunt” important: dl. Orban nu a acceptat cadourile gratuite ale comercianților, a cumpărat miere, clătite, fructe, bomboane cu propolis. O personalitate cu adevărat remarcabilă, cu care arădenii, oameni de dreapta, cu o pronunțată cultură a muncii și responsabilității, și-au făcut multe fotografii.” scrie președintele pe contul său personal de facebook.

În afară de faptul că fructe și clătite putea să cumpere și în Piața Amzei, suntem curioși dacă a primit bon fiscal sau se încurajează evaziunea fiscală, așa ca un liberal convins ce este. Suntem curioși de cuantumul amenzilor primite de la instituțiile ”frățești”.

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *