News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iustin Cionca: „Guvernul acordă 850 milioane lei despăgubiri pentru calamitățile provocate de secetă” Iustin Cionca: „Guvernul acordă 850 milioane lei despăgubiri pentru calamitățile provocate de secetă”
Please follow and like us:
Pin Share

Fermierii vor primi despăgubiri în valoare de 850 de milioane de lei pentru daunele provocate de secetă. Prima tranșă va intra în conturile agricultorilor în luna septembrie, urmând ca diferența de bani să fie virată în luna octombrie.

,,Agricultura județului Arad a fost cea mai lovită de secetă dintre județele din zona de vest. Culturile agricultorilor arădeni, care sunt printre cei mai performanți din România, au fost compromise de rezerva mică de apă din sol. Mulțumesc Guvernului Orban pentru atenția acordată sectorului agricol și pentru finanțarea acordată fermierilor afectați de secetă, în ciuda faptului că anul acesta trecem printr-o perioadă dificilă, cu mari constrângeri bugetare, care s-a resimțit în toate domeniile”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *