News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iustin Cionca: „Terapia Intensivă de la Municipal, finalizată înainte de termen, la început de aprilie!” Iustin Cionca: „Terapia Intensivă de la Municipal, finalizată înainte de termen, la început de aprilie!”
Please follow and like us:
Pin Share

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a fost astăzi pe șantierul secției ATI 2 de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, pentru a se asigura că lucrările vor fi predate înainte de termen! Deși inițial se dorea finalizarea lor în luna iunie, ele se vor încheia cel târziu la începutul lunii aprilie, a declarat președintele Iustin Cionca.

„Nu este o grabă, pur și simplu vrem să folosim mai repede acest spațiu. Practic, totul aici a fost refăcut de la zero, cu aportul unor agenți economici și al Asociației „Cetatea Voluntarilor”. După preluarea secției, pacienții vor beneficia de condiții similare celor de la ATI 1, adică foarte moderne, secția va fi impecabilă. Nu în ultimul rând, mai slăbim și presiunea asupra altor secții care au nevoie de spațiile unde astăzi sunt pacienții de la Terapie Intensivă, în corpul Spitatului Municipal, cum este el cunoscut de arădeni”, a declarat Iustin Cionca.

Putem spune că întreaga secție a fost modernizată din temelii, începând cu cablurile electrice, circuitele de fluide și de oxigen, pardoseaua, pereții, geamurile, tencuiala de pe pereți.

„O felicit în mod deosebit pe doamna dr. Dana Moț, care a pus mult suflet în acest proiect, a discutat direct cu agenții economici, a ținut permanent legătura cu conducerea spitalului și a fost prezentă pe șantier ca și cum lucrarea s-ar fi desfășurat la ea acasă, nu la spital. Așa cred că trebuie să se implice fiecare beneficiar, pentru succesul și calitatea investiției”, a precizat Iustin Cionca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *