News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iustin Cionca: ,,Toate infarctele vor fi tratate la Arad, indiferent de oră” Iustin Cionca: ,,Toate infarctele vor fi tratate la Arad, indiferent de oră”
Please follow and like us:
Pin Share

Consilierii județeni au aprobat astăzi înființarea unei linii de gardă la domiciliu în specialitatea cardiologie intervențională, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Această linie de gardă va asigura intervenția rapidă pentru cazurile de infarct miocardic acut unde este necesară o operație imediată pentru salvarea vieții pacientului.

,,Până în prezent cazurile de infarct erau direcționate către Timișoara. Prin înființarea acestei linii de gardă la domiciliu, cazurile de infarct miocardic acut vor fi tratate la Spitalul din Arad indiferent de oră. Toți arădenii care se vor prezenta la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad cu infarct miocardic acut vor fi rezolvați local, în cel mai scurt timp posibil. Aceasta înseamnă timp prețios pentru pacienți și, automat, mai multe vieți salvate. Când e vorba despre salvarea de vieți omenești nu ne uităm cât costă. Este vorba despre cheltuieli suplimentare, însă sănătatea arădenilor reprezintă o prioritate”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *