News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Jaf în plină stradă. O femeie din Arad a rămas fără banii din portofel Jaf în plină stradă. O femeie din Arad a rămas fără banii din portofel
Please follow and like us:
Pin Share

Ieri seară, după ora 20.00, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu a fost alertat de strigătele unei femei, care anunța faptul că i-a fost sustras din poșetă portmoneul cu acte și bani. În acel moment jandarmii au observat un tânăr ce alerga de-a lungul unei străzi din municipiu. S-a trecut la urmărirea persoanei suspecte și în scurt timp a fost imobilizată.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, bărbatul în vârstă de 21 de ani, a observat o femeie care se chinuia să transporte mai multe bagaje și un cărucior în care avea un copil și s-a oferit să o ajute până la o stație de autobuz. Pentru fapta sa, femeia a decis să-l recompenseze cu o sumă de bani pe care i-a scos din portmoneu și i-a oferit acestuia. Bărbatul a observat că în portmoneu sunt mai mulți bani și profitând de un moment de neatenție din partea femeii, i-a sustras portmoneul în care avea 950 lei, după care a luat-o la fugă.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de <furt>, iar portmoneul cu întreg conținutul a fost restituit victimei.

În continuare fac cercetări în acest caz.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *