News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Trei subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad fac parte din al treilea detaşament care a fost dislocat, în 4 mai 2012, în teatrul de operaţii din Afganistan, unde vor executa misiuni de instruire a forţelor de ordine publică din această ţară, sub egida N.A.T.O.

Detaşamentul este format din 28 de ofiţeri şi 48 de subofiţeri din unităţi ale Jandarmeriei Române, selecţionaţi în urma promovării testelor specifice de cunoştinţe de specialitate, examinarea medicală, probe fizice şi de limbă străină.

Plutonier Paşca Dorin (34 de ani), plutonier Radu Iulian (33 de ani) şi plutonier Mermetea Emanuel (28 de ani) sunt subofiţeri operativi în structurile I.J.J. Arad din 2005 respectiv 2006, aceştia urmând să execute pentru o perioadă de şase luni misiuni de instruire NATO (NTMA – NATO Training Mission Afganistan).

Principalele misiuni vor consta în pregătirea poliţiştilor sau a viitorilor poliţişti afgani în ceea ce priveşte modul de acţiune pentru prevenirea sau aplanarea conflictelor, predarea legislaţiei ce stă la baza desfăşurării misiunilor de ordine publică şi instruirea asupra modului de folosire a armamentului din dotare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *