News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Marţi, 27 septembrie a.c., în jurul orei 8.30, prin apelul unic de urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, într-un caz de agresiune asupra unei eleve căreia i-a fost sustras şi un telefon mobil.

La faţa locului, jandarmii au identificat persoana care a făcut apelul. Aceasta, o elevă în vârstă de 17 ani, le-a declarat jandarmilor că fostul ei prieten a deposedat-o de telefonul mobil, lovind-o peste faţă, după care a fugit. Jandarmii au pornit în căutarea acestuia şi, după semnalmente, l-au depistat, în scurt timp, pe o altă stradă în apropiere.

Bărbatul, Nicolae R., în vârstă de 20 de ani, din municipiul Arad, a declarat, la rândul său, că a dorit să-şi ia înapoi telefonul pe care l-a făcut cadou prietenei sale.

Tânăra a depus plângere iar jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie”. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 20 de ani, în situaţia în care va fi găsit vinovat.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *