News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

JANDARMII ARADENI DEMAREAZA CAMPANIA DE PREVENIRE A FAPTELOR ANTISOCIALE JANDARMII ARADENI DEMAREAZA CAMPANIA DE PREVENIRE A FAPTELOR ANTISOCIALE
Please follow and like us:
Pin Share

Jandarmi din cadrul compartimentului Prevenirea și combaterea faptelor antisociale al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, au desfășurat, în perioada 18-22 aprilie a.c., activităţi în cadrul campaniei „Copilărie și adolescență fără griji”.
Campania a fost iniţiată la nivel naţional iar activitățile din cadrul acesteia au fost planificate să aibă loc cu prilejul desfăşurării Programului ”Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun!”.
Activitățile ce au avut loc în cadrul campaniei au fost organizate în scopul prevenirii producerii unor manifestări antisociale în rândul elevilor și prevenirii unor comportamente de natură să-i transforme în autori sau victime ale unor astfel de fapte.
Pe durata campaniei, jandarmii arădeni au organizat și desfășurat întâlniri cu elevi ai școlilor din municipiul și județul Arad, pe parcursul cărora au purtat discuții ce au avut ca tematică: legislația privind principalele fapte cu caracter antisocial, săvârșite de elevi și modele comportamentale care pot fi adoptate de elevi, pentru a nu se transforma în victime ale faptelor antisociale.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *