News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Azi, 10 septembrie a.c, jandarmii arădeni au desfăşurat, pe raza municipiului Arad, mai multe acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit şi în special a comercializării produselor supuse accizării.

În jurul orelor 10.00, în apropierea Pieţei Mihai Viteazul, jandarmii l-au depistat şi identificat pe H. Nicolae, de 38 de ani, din Arad, care avea în autoturismul proprietate personală 15.000 fire de ţigarete, adică 750 de pachete de ţigări timbrate necorespunzător (cu timbre de Serbia).

Ţigările, în valoare de 7.500 lei, au fost confiscate de către jandarmi, care i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de ,,deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete” şi „colectarea, deţinerea, producerea, transportul,prelucrarea, depozitarea, predarea, desfacerea, şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”.

Dosarul cu actele premergătoare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *