News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Jandarmii din orașul Lipova au oferit lalele roșii doamnelor și domnișoarelor de 8 martie Jandarmii din orașul Lipova au oferit lalele roșii doamnelor și domnișoarelor de 8 martie
Please follow and like us:
Pin Share

Jandarmii din Lipova au oferit lalele roșii în semn de prețiure și respect doamnelor și domnișoarelor pe care le-au intâlnit dar și celor din instituțiile cu care aceștia colaborează.

Pentru cei ce nu știu, Ziua Internatională a femeii a fost adoptată prin Adunarea Generală a ONU în anul 1977. Prima dată când ONU a sărbătorit Ziua Internațională a Femeii a fost pe data de 08 martie în anul 1975 – declarat Anul Internațional al femeii.

Ziua Internațională a Femeii, a fost sărbatorită și astăzi, în orașul Lipova, efectivele jandarmeriei Lipova, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad marcând această zi prin oferirea unei lalele roșii, doamnelor și domnișoareler de pe străzile orașului. Laleaua rosie, este simbolul dragostei, ea exprimând sentimente profunde și durabile, așa cum este dragostea de mamă, bunică, soră, soție, prietenă.

Cu gândul la acest simbol și la aceste femei importante din viața lor, aceștia au pășit încrezători urându-le tuturor doamnelor și domnișoarelor care le-au ieșit în cale, un călduros “La mulți ani!”

Le urăm și noi lor pe acestă cale toate cele bune, și la cât mai multe acțiuni din suflet pentru suflet.

Anca Andreea Drilă

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *