News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Jandarmii nu i-au uitat pe cei afectati de inundatii

Local 12 noiembrie 2010 admin 0

astfel: - comuna Doljeşti1 atât la bine cât şi la greu. În ultimii ani ne-am confruntat cu situaţii dramatice provocate de gravele inundaţii care au afectat ţara noastră1 bani care au fost direcţionaţi către şase localităţi din Moldova1 dar din puţinul nostru am dat celor care au şi mai puţin ca noi1 dar vrem să contribuim şi la ajutorarea celor care şi-au pierdut acoperişul de asupra capului. Este nevoie de mult mai mult ajutor1 domnul general locotenent dr. Olimpiodor Antonescu a declarat: “ Jandarmii români au fost în toate situaţiile alături de semenii lor1 dorind să îşi aducă modesta contribuţie la alinarea suferinţei semenilor1 în funcţie de solicitările de ajutorare primite din partea autorităţilor locale şi a gravităţii situaţiei familiilor afectate.Suma de bani donată de jandarmi a fost direcţionată către Trezoreriile loc1 în special judeţele din Moldova. Am muncit cot la cot cu familiile de sinistraţi pentru limitarea efectelor inundaţiilor1 În urma inundaţiilor din vara acestui an1 inspectorul general al Jandarmeriei Române2 inundaţiile din vară provocând de pierderi de vieţi omeneşti şi bunuri materiale semnificative1 jandarmii din toată ţara au contribuit benevol cu sume de bani pentru această campanie1 judeţul Bacău – 24.000 lei; - comuna Suceviţa1 judeţul Botoşani – 27.800 lei; - comuna Dărmăneşti1 judeţul Neamţ – 37.100 lei; - comuna Dorohoi1 judeţul Suceava - 19.605 lei; - comuna Todireşti1 judeţul Suceava – 13.900 lei. În acest sens1 judeţul Suceava – 30.000 lei; - comuna Şerbăuţi1 la fel ca şi în anii precedenţi1 la nivelul Jandarmeriei Române1 la nivelul Jandarmeriei Române s-a strâns suma de 152.405 lei1 mai ales că se apropie sfintele sărbători de iarnă.“1 sute de familii fiind lăsate fără agoniseala de o viaţă. La finalul campaniei umanitare1
Please follow and like us:
Pin Share

În urma inundaţiilor din vara acestui an, la nivelul Jandarmeriei Române, la fel ca şi în anii precedenţi, a fost demarată o campanie umanitară pentru sprijinirea populaţiei afectate.

Impresionaţi de drama pe care au trăit-o familiile sinistrate, jandarmii din toată ţara au contribuit benevol cu sume de bani pentru această campanie, dorind să îşi aducă modesta contribuţie la alinarea suferinţei semenilor, aflaţi fără voia lor în situaţii disperate.

Moldova a fost una dintre cele mai grav afectate zone ale ţării, inundaţiile din vară provocând de pierderi de vieţi omeneşti şi bunuri materiale semnificative, sute de familii fiind lăsate fără agoniseala de o viaţă.

La finalul campaniei umanitare, la nivelul Jandarmeriei Române s-a strâns suma de 152.405 lei, bani care au fost direcţionaţi către şase localităţi din Moldova, în funcţie de solicitările de ajutorare primite din partea autorităţilor locale şi a gravităţii situaţiei familiilor afectate.

Suma de bani donată de jandarmi a fost direcţionată către Trezoreriile locale din următoarele localităţi, astfel:

– comuna Doljeşti, judeţul Neamţ – 37.100 lei;

– comuna Dorohoi, judeţul Botoşani – 27.800 lei;

– comuna Dărmăneşti, judeţul Bacău – 24.000 lei;

– comuna Suceviţa, judeţul Suceava – 30.000 lei;

– comuna Şerbăuţi, judeţul Suceava – 19.605 lei;

– comuna Todireşti, judeţul Suceava – 13.900 lei.

În acest sens, inspectorul general al Jandarmeriei Române, domnul general locotenent dr. Olimpiodor Antonescu a declarat: “ Jandarmii români au fost în toate situaţiile alături de semenii lor, atât la bine cât şi la greu. În ultimii ani ne-am confruntat cu situaţii dramatice provocate de gravele inundaţii care au afectat ţara noastră, în special judeţele din Moldova. Am muncit cot la cot cu familiile de sinistraţi pentru limitarea efectelor inundaţiilor, dar vrem să contribuim şi la ajutorarea celor care şi-au pierdut acoperişul de asupra capului. Este nevoie de mult mai mult ajutor, dar din puţinul nostru am dat celor care au şi mai puţin ca noi, mai ales că  se apropie sfintele sărbători de iarnă.“

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *