News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Johnny Depp, sfârșitul unui mit? Johnny Depp, sfârșitul unui mit?

Johnny Depp, sfârșitul unui mit?

Monden 15 noiembrie 2020 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

O concediere de la studiourile Warner Bros, un faliment financiar anunțat la Hollywood, un divorț infernal cu Amber Heard, o sănătate mai modestă … Ar trebui să tragem un semnal de alarmă?

A fost o vreme când Johnny Depp și-a urmărit soarta ca un cal sălbatic. În 2020, este clar că se târăște ca un măgar. De mai bine de douăzeci de ani, viața i-a dat filme, femei și legendarul său sacou de piele. De câțiva ani, soarta parcă i-ar fi luat totul înapoi.

Deja în iunie 2016, a fost forțat să se despartă de anumite capodopere din colecția sa personală – inclusiv nouă picturi de Jean-Michel Basquiat – pentru a anticipa divorțul său foarte scump de Amber Heard. O lună mai târziu, palatul său din Veneția, Dona Sangiantoffetti, se vindea cu 10,8 milioane de dolari. În august 2016, toporul a căzut, iar Johnny Depp a fost de acord să plătească 7 milioane de dolari în schimbul retragerii plângerii Amber Heard pentru violență domestică. Un acord amiabil care pune capăt unei căsătorii de mai puțin de un an și jumătate și care scufundă piratul din Caraibe în abisul sărăciei financiare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *