News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

JB soft lotion_200 ml

În lumea agitată şi complicată de astăzi, ai nevoie de susţinerea acelor lucruri care au trecut testul timpului, în care poţi avea încredere şi pe care te poţi baza atunci când vine vorba de tine şi bebeluşul tău. De aceea, Johnson’s® baby lansează în România noua gamă Johnson’s® baby Soft.

Redescoperă delicateţea pielii de bebeluş cu produsele Johnson’s® baby Soft: loţiune de spălare hidratantă, loţiune de corp, cremă de corp.

Fiind loţiunea originală a bebeluşilor,  loţiunea de corp Johnson’s® baby şi-a câştigat încrederea din generaţie în generaţie, de peste 50 de ani, datorită grijii pe care o are atât pentru pielea bebeluşilor, cât şi pentru cea a adulţilor.

Inconfundabilul miros proaspăt de bebeluş şi formula cremoasă şi-au dovedit clinic puterea de hidratare şi curăţare a pielii delicate a celor mici. Tradiţia îndelungată în îngrijire pentru o piele catifelată ca cea de bebeluş se regăseşte în fiecare sticluţă Johnson’s® baby: eternul său parfum, blândeţea certificată clinic, cei peste 100 de ani de încredere din partea mămicilor din întreaga lume. De aceea, fiecare îmbrăţişare şi fiecare sărut pentru micuţul ţău este asemenea unei atingeri magice.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.