News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Jucătoarea Oleksandra Oliynykova își vinde o parte din braț pentru criptomonedă Jucătoarea Oleksandra Oliynykova își vinde o parte din braț pentru criptomonedă
Please follow and like us:
Pin Share

Oleksandra Oliynykova, a 655-a jucătoare WTA și pasionată de criptomonede, și-a vândut o parte din braț în schimbul criptomonedei.

Criptomonedele ocupă din ce în ce mai mult loc în lume. Tocmai au luat o mică parte din corpul Oleksandrei Oliynykova. Jucătoarea croată, a 655-a WTA, s-a alăturat pieței NFT (Non Fongible Tokens, sau jetoane nefungibile) și și-a vândut o parte din braț (o zonă de 15×8 cm deasupra cotului) în schimbul a trei Ethereum (o criptomonedă) , sau aproximativ 6.000 USD.

Jucătoarea, care și-a creat un cont twitter Olicrypto, și-a scos la licitație o parte din corpul ei, unde viitorul proprietar poate face orice dorește – cum ar fi cumpărarea de bunuri imobiliare – cum ar fi un tatuaj care reprezintă o marcă (reclamele pentru jocuri de noroc și pariurile sunt totuși interzise).

Foarte vizibilă de camerele de televiziune în timpul difuzării meciurilor, brațul jucătorului ar putea crește în valoare dacă aceasta din urmă ar vedea cariera ei urcând, oferind cumpărătorului brațului un nou tip de expunere media. lequipe.fr

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *