News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

ACU a terminat cantonamentul de la Moneasa cu o înfrângere în partida amicală disputată de la Sebiş. Formaţia de Liga a 3-a, care s-a despărţit de jumătate dintre jucătorii bine cotaţi la acest nivel, s-a impus cu scorul de 2-0, provocând ceva nelinişte în tabăra „studenţilor”.

Sentimentul nu este împărtăşit şi de Gheorghiţa Onu, care se arată total neinteresată de meciurile de verificare. „Pentru mine, aceste partide sunt doar un bun prilej de acumulări fizice. Sau, cel puţin la Sebiş, pe acel teren îngheţat pe care de abia puteai să stai în picioare, darmite să mai joci fotbal, echipa noastră nu a făcut decât un antrenament fizic. În plus de asta, în repriza în care am primit cele două goluri ne aflam pe teren cu o formaţie experimentală. Să le fie bine celor de la Sebiş, dar ei rămân să se bată cu Becicherec sau Şcolar Reşiţa în Liga a 3-a, noi avem treabă în Liga a 2-a. Dacă ar fi fost după mine, eu nici nu acceptam să legăm acest amical, ţinând cont de suprafaţa de joc foarte proastă şi a faptului că jucătorii noştri erau epuizaţi după un cantonament tare la Moneasa”, spune preşedinta „alb-albaştrilor”.

Mai mult, Geta Onu nu-şi doreşte prea multe rezultate pozitive în amicalele ce urmează: „Mulţi antrenori cu experienţă mi-au spus că o echipă ce bate totul în partidele de verificare are probleme în campionat. De abia când se va juca pe puncte se va vedea potenţialul echipei”. Şefa din Aradul Nou nici nu-i condamnă pe jucătorii săi cu nume care nu se coboară la nivelul adversarilor din ligile inferioare. „Jucătorii serioşi nu pun piciorul cu Sebiş sau Gloria şi nu poţi să le porţi pică. Credeţi că Bundea îşi va rupe oasele împotriva unor adversari mult sub nivelul său?”, sună întrebarea retorică a Getei Onu. În această săptămână, ACU le înfruntă în amicale pe Gloria şi FC Hunedoara.(sportarad.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *