News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Judeţul Arad a primit finanţare pentru o serie de investiţii în infrastructura de drumuri. Astfel, din banii guvernului vor începe lucrările de reabilitare a drumurilor judeţene Arad-Felnac limită judeţ Timiş (DJ 682, km 100+080 – km 117+080), Arad-Seleuş (DJ 709 km 0+800 – km 30+700) dar şi reabilitarea unor străzi din municipiul Arad, lotul 1.

Guvernul a aprobat în şedinţa din data de 20 aprilie a.c. noi indicatori tehnico-economici pentru lucrări de drumuri în cadrul proiectului prioritar „10.000 km drumuri judeţene şi de interes local” din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii.

Este un prim pas prin care investim, cu ajutorul Guvernului, în drumurile din judeţul nostru. De asemenea, prin includerea Aradului în proiectul «10.000 km drumuri judeţene şi de interes local», cu o pondere majoră, demonstrăm încă o dată rezultatele muncii în echipă, între primari şi Consiliul Judeţean”, a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Pe lângă aceste tronsoane de drum, în PNDI – proiect prioritar „10.000 km drumuri judeţene şi de interes local” vor fi incluse şi alte drumuri, pentru judeţele menţionate în şedinţa de Guvern: Timiş, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare, Sălaj, Arad, Sibiu, Braşov, Ialomiţa, Ilfov, Vâlcea şi Gorj.

Indicatorii tehnico-economici aprobaţi au o valoare totală de 1.585.721 mii lei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *