News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Kate Middleton uimește cu ținuta marca Wimbledon în timp ce iese pe teren cu Roger Federer Kate Middleton uimește cu ținuta marca Wimbledon în timp ce iese pe teren cu Roger Federer
Please follow and like us:
Pin Share

Prințesa de Wales a arătat în fiecare centimetru ca o vedetă a sportului în timp ce a jucat împotriva lui Roger Federer în îmbrăcăminte  marca Wimbledon, în valoare de 310 de lire sterline.

Prințesa, în vârstă de 41 de ani, a apărut într-un nou videoclip cu campionul de tenis, în vârstă de 41 de ani, pentru a evidenția determinarea băieților și a fetelor cu mingea, la turneul ce urmează să înceapă.

În timpul confruntării, Kate a primit chiar și câteva sfaturi de antrenor de la legenda de Grand Slam, care a câștigat opt titluri la Wimbledon, și care a început el însuși ca băiat de mingi.

Pentru jocul lor de pe terenul numărul 3, unde Roger a câștigat primul său meci, Kate Middleton a ales să poarte unele dintre hainele sportive marca Wimbledon.

Mama a trei copii, a optat pentru un polo fără mâneci Core Performance de 52 de lire sterline, care avea sigla Wimbledon.

Topul ușor – care este fabricat din sticle reciclate – prezintă, de asemenea, un detaliu cu nasturi și culorile campionatului pe cusături.

Kate a combinat-o apoi cu o fustă albă din colaborarea anterioară a lui Stella McCartney cu Adidas, care a costat 50 de lire sterline.

Pantofii de 135 de lire sterline prezintă, de asemenea, marca de campionat pe limbă și două dungi argintii pe lateral.

Pentru a intra în rolul unei fete de la Wimbledon, Kate a îmbrăcat apoi o jachetă cu mâneci lungi, în valoare de 125 de lire sterline, cu nuanțe de mov și verde pe manșete, decolteu și bandă cu fermoar.

În afară de inelul ei de căsătorie, Kate și-a păstrat bijuteriile minime – optând pentru o pereche de cercei cu cerc de aur de 17 lire sterline de la marca britanică Orelia.

În 2017, Kate Middleton i-a oferit lui Roger trofeul de la Wimbledon după ce starul elvețian l-a învins pe Marin Cilic în trei seturi.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *