News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sfârşitul acestei săptămâni a fost gazda Festivalului “Arte Marţiale fără Frontiere“, o încununare a zecilor de ani de muncă a maestrului Mihai Botez.

Cu ocazia acestui eveniment unic în România, a avut loc şi recunoaşterea internaţională a primei şcoli de ju jitsu din ţara noastră, aceasta va funcţiona su titulatura de „Ki Shin Ryu“ şi este recunoscută oficial şi în Japonia. Ca totul să fie plauzibil, la ceremonie a fost salutată prezenţa şi de prezenţa preşedintelui Federaţiei japoneze de ju jitsu, soke Kozo Kuniba care a condus şi un seminar tehnic cu participanţii la festival, alături de shike Giacomo Spartaco Bertoletti.

Alături de seminar, festivalul a cuprins demonstraţii de arte marţiale oferite de cluburi din Arad şi din ţară, festivitatea de decernare a înscrisurilor oficiale, fiind recompensaţi deasemenea cu plachete şi diplome sihan Pavel Milovan , sihan George Chivăran şi sensei Gheorghe Farcaş,  continuatori ai activităţii maestrului Mihai Botez. Din păcate, “Mişa baci” a lipsit la acest eveniment, datorită problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Întreaga manifestare s-a derulat sub egida World Ju Jitsu Kobudo Organization – Kuniba Kai, având ca principali organizatori Clubul Sportiv Varan şi Clubul Sportiv Seishi Budo alături de numeroşi sponsori.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *