News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

400x400

La fiecare 20 de lei cheltuiti in oricare magazin din incinta Galleria Arad, primești un mititel gratuit! Aceasta este noua campanie  lansată de Galleria Arad, derulată pe perioada Festivalului Românesc în perioada 10-18 aprilie a.c.

În prag de sărbătoare ne exprimăm recunoștința față de cei care aleg să își facă cumpărăturile în magazinele din incinta mall-ului, oferindu-le un mititel gratuit la fiecare 20 de lei consumați la noi. Galleria Arad a derulat pe parcursul anilor  multiple astfel de campanii, meritate  pe deplin de arădenii care aleg să își petreacă timpul liber și  să își facă cumpărăturile  în magazinele noastre”, afirmă Judit Antal, PR & Events Manager.

Mecanismul campaniei, derulate în intervalul 10-18 aprilie este următorul: clientul se prezinta la info-point-urile din Galleria Arad cu bonul fiscal care atestă valoarea cumpărăturilor efectuate în mall în ziua respectivă. În baza acestuia, va primi un voucher care îi asigură un mititel gratuit oferit pe platoul din exteriorul Galleria Arad, amenajat în cadrul Festivalului Românesc!

Cu cât mai multe cumpărături, cu atât mai mulți mititei pe care îi poți  savura alături de familie și prieteni!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *