News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Aparat Masaj Anticelulitic_Sanitas

Începe anul cu reducerile Lidl! De joi, 2 ianuarie, bucură-te de oferte tentante la produsele nealimentare.

 Vei avea casa lună tot anul dacă optezi pentru produsele destinate curăţeniei pentru care Lidl oferă reduceri semnificative de preț. Soluțiile de degresare, de curățare a geamurilor, soluția anticalcar și cea universală de curățat se regăsesc în oferta Lidl la doar 7,99 lei. Pentru rufe curate, detergenții din gama Formil au acum prețuri imbatabile: Azur Freshness, în versiunea de 8 kilograme, este disponibil la doar 44,99 lei (preț vechi 59,99 lei), iar Formil Color și Formil Marsiglia, în versiunea de 5,2 kilograme, la doar 22,99 lei (preț vechi 29,99 lei).

Întreţine mașina cu produsele W5 destinate îngrijirii automobilului: șervețelele pentru curățarea geamurilor și cele pentru curățarea tapițeriei din piele au acum prețul de 5,49 lei, iar spray-urile de întreținere auto vin la prețul de 4,49 lei. Și pentru că, în noul an, mașina ta merită o „față” nouă, profită de reducerea de 50% la setul de huse pentru scaunele auto, disponibil acum la 39,99 lei.

Pentru o curățenie mai simplă și mai ușoară, mătura electrică SilverCrest are o reducere de 50%, fiind oferită de Lidl la preţul de 49,99 lei. Plita cu inducție SilverCrest este disponibilă și ea, la tentantul preț de 79,99 lei, astfel încât nu trebuie decât să-ți faci o listă de rețete pentru 2014. Ordinea va fi la ea acasă, cu ajutorul comodelor Livarno, cu 4 sertare mari sau cu 4 sertare mari și 2 înguste (89,99 lei, respectiv 99,99 lei), iar dacă doreşti să îţi redecorezi locuinţa, achiziţionează noptiera albă, din lemn de pin masiv, la doar 49,99 lei sau unul dintre covoarele disponibile la preţul de 79,99 lei.

Dacă ți-ai propus ca în 2014 să faci mai multă mișcare, poți să te echipezi corespunzător la Lidl. De joi, 2 ianuarie, vei găsi preţuri speciale şi pentru pantofii sport din gama Crivit Sports. Iar pentru a fi mereu în formă, poţi profita de reducerea de 80% la aparatul de masaj anticelulitic Sanitas (preţ nou 19,99 lei) sau de reducerea de 49% la aparatul de masaj Shiatshu (preţ nou 59,99 lei).

Oricare ar fi dorințele tale pentru 2014, o vizită la Lidl te poate ajuta să-ți pui în aplicare planurile cu prețuri mici și produse de calitate.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *