News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Seria lucrărilor la reabilitarea drumurilor în judeţul Arad continuă. Azi, 7 iulie 2010, dl. Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad a participat, alături de autorităţile locale, la inaugurarea drumului judeţean DJ709 Şicula. Valoarea investiţiei cu acest tronson rutier se ridică la 500.000 lei, sumă cu care s-a asfaltat 1,3 km sosea. În acelaşi timp, s-a mai efectuat o vizită de lucru la lucrările de asfaltare a drumului judeţean Pâncota – Caporal Alexa. Aici are loc o lucrare de ranforsare pe o porţiune de 7,3 km, valoarea lucrării contractate fiind de 4,7 milioane lei, din care în anul 2010 vor fi cheltuiţi 1,5 milioane lei.

În cursul acestui an, conducerea Consiliului Judeţean Arad a încheiat contracte pentru execuţii de lucrări la infrastructura rutieră în valoare de nu mai puţin de 26,5 milioane lei, pentru diferite obiective.

“Aceste lucrări, unele încheiate şi altele în curs de desfăşurare, sunt dovada că preocuparea noastră permanentă este aceea de a moderniza judeţul, drumurile fiind un punct esenţial în realizarea acestui scop. Pentru aceasta, sumele alocate infrastructurii rutiere în 2010 sunt mult mai mari decât în anii precedenţi.” a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

“Ne bucurăm ca am reuşit să finalizăm în bune condiţii această lucrare şi mulţumim conducerii Consiliului Judeţean Arad, care ne-a acordat tot sprijinul necesar. Odată acest drum finalizat, ne vom concentra pe următoarele lucrări planificate.” a afirmat Aurel Rădiţă, primarul comunei Şicula.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *