News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Laszlo Balint, la final de an: „Suntem mulțumiți de ce am realizat” Laszlo Balint, la final de an: „Suntem mulțumiți de ce am realizat”
Please follow and like us:
Pin Share

Laszlo Balint a tras concluziile meciului cu Petrolului dar şi a sezonului de toamnă din Liga a II-a, cu o UTA lider detaşat şi mare favorită la promovare! „Suntem mulțumiți de ce am realizat, chiar le-am spus băieților înaintea meciului că dorința mea este să ieșim de pe teren cu fruntea sus, să ne uităm ochi în ochi și să nu avem regrete. Cred că am evoluat la un nivel foarte bun, contra unui adversar dificil. Tactic, am făcut o partitură destul de bună. A fost acea eliminare, care ne-a dat un oarecare avantaj.

Mă bucur că am reușit să facem fericit acest public minunat și îi dedicăm din toată inima victoria. Mai avem un drum lung și anevoios până la ceea ce ne propunem. Pentru mine, în acest moment, clasamentul nu este important, dar e limpede că e reconfortant să fim pe primul loc, dar asta nu înseamnă nimic. Să fiți convinși că returul va fi cel puțin la fel de greu, precum a fost acest sezon de toamnă”, a declarat antrenorul echipei arădene, Laszlo Balint, la finalul meciului cu Petrolul, ultimul din acest an.

UTA iernează pe primul loc după un tur şi două etape din retur, adică 21 de etape, la patru puncte peste Mioveni şi şase lungimi distanţă de Rapid, iar faţă de Petrolul are 10 puncte avans! Parcursul echipei arădene în tur a fost aproape impecabil acasă, „roş-albii” cedând doar două puncte pe „Motorul”, prin acel egal cu Mioveniul. În rest au fost victorii pe linie pe teren propriu, cu doar un gol primit, toate ducând UTA într-o postură foarte favorabilă la final de an.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.