News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

„LE-A TUNS LA PORTOFELE ”

Local 29 iunie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

La sfârşitul săptămânii, dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat pe numărul unic de urgenţă 112, de către C. Mirela, angajată a unui salon de cosmetică, cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras din portmoneu o sumă de bani, iar unei colege portmoneul în care se aflau documente personale.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat la faţa locului, iar în baza semnalmentelor oferite de către cele două angajate ale salonului de cosmetică şi în urma verificărilor efectuate în zona respectivă, a fost depistat autorul K. Adrian de 28 de ani din Baia Mare, jud. Maramureş.

Acesta, în timp ce se afla în incinta unui salon de cosmetică de pe B-dul Revoluţiei, a sustras din portmoneul unei angajate suma de 400 de lei, iar alteia portmoneul cu documentele personale, după care a fugit spre Piaţa Gării C.F.R..

Echipajul de jandarmerie a plecat pe urmele acestuia, fiind interceptat în apropierea Gării C.F.R. , iar în urma controlului corporal preventiv au fost descoperite asupra bărbatului suma de 400 de lei şi portmoneul cu cartea de identitate şi permisul de conducere al persoanei vătămate, bunuri ce au fost returnate celor două angajate, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit celui în cauză actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Bărbatul a fost predat lucrătorilor din IPJ Arad, în vederea luării măsurilor legale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *